ervaringen

’’

15-daagse Rondreis Actief Andalusië

Wij waren onbekend met Spanje én zodoende ook Andalusië maar hadden het wel nog steeds op ons lijstje staan. Op zaterdagmorgen daarom toch maar een vakantie uitzoeken naar Spanje, maar wel een waarbij we binnen 6 dagen konden vertrekken. Iconico sprong er op internet direct uit met een voor ons zeer aantrekkelijke Fly drive “rondreis actief Andalusië”. Wij hadden er direct een heel goed gevoel bij. Een berichtje gepost, direct daarop contact en een digitale intake met Ivo en aan het begin van diezelfde avond was de gehele reis geboekt, ondanks het korte tijdstip van vertrek.

Alleen moest de rondreis in een omgekeerde route worden gedaan i.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties. Wij begonnen daardoor in Ronda i.p.v. Sevilla, bij nader inzien zou starten in een grote stad voor ons beter zijn geweest. Dan hadden wij wat meer rust kunnen nemen aan het eind van de rondreis. Maar dit doet verder niets af aan onze vakantie beleving waarin alles perfect was geregeld door Iconico. Prachtige hotels/B&B en bouwsteen excursies (fietsen over de Via Verde, de schitterende/avontuurlijke Caminito del Rey, de jeeptour Donana en de fietstour in Sevilla).

Andalusië is een prachtige en zeer veelzijdige regio met verschillende landschappen. De reis is ons zeer goed bevallen en van de accommodaties hebben wij zelfs een top 5 samengesteld. Hierin ontlopen Cortijo las Pilatas in Ronda en Valle del Arroyo in Cortelazor elkaar nauwelijks maar de gastvrijheid van Johan en Luc was doorslaggevend. Elke accommodatie was daarnaast ook weer totaal anders qua sfeer en inrichting, een prima mix zodoende.

Review fly en drive rondreis Andalusie
Peter & Linda
’’

15-daagse Rondreis Koninklijk Andalusië

We zijn net terug van een fantastische reis door Andalusie. De voorpret was al compleet toen we de reisbescheiden en het digitale magazine ontvingen een dag of 14 voor aanvang van de reis. Heel duidelijk met de routes en accomodaties met adressen van de reis en geboekte tours. Wat hebben we genoten. alles perfect geregeld. Er was een mooie mix gemaakt van cultuur en natuur. Prachtige omgeving, relaxte sfeer, lekker eten en natuurlijk de aangename temperatuur hebben allemaal bijgedragen aan geweldige vakantie. We kunnen het iedereen aanraden om via Iconico travel een reis te boeken.

Review Iconico Travel
Inge & Willy
’’

12-daagse Natuur Rondreis Andalusië

Onze reis met Iconico naar Andalusië was niets minder dan geweldig ! We willen dit moment gebruiken om onze oprechte dankbaarheid te uiten voor de onvergetelijke reis die we hebben gehad. Het was meer dan een vakantie; het was een super ervaring waar we enorm van hebben genoten.

De verschillende locaties die we hebben bezocht, waren stuk voor stuk top. Elk verblijf was niet alleen prachtig, maar we werden ook zeer hartelijk ontvangen door de eigenaren, wat onze reis des te specialer maakte. Elke locatie had iets unieks en speciaals!

De organisatie van de autoverhuur verliep vlekkeloos, wat ons veel stress bespaarde. Daarnaast willen we Ivo bedanken voor het warme welkom met een lekker flesje wijn en een kaartje bij ons eerste verblijf – dat gaf ons meteen het gevoel thuis te zijn.

Kortom, Iconico heeft ons een fijne topvakantie bezorgd waar we met veel plezier aan zullen terugdenken. Onze oprechte dank gaat uit naar Ivo voor de geweldige service en onvergetelijke herinneringen. We kunnen niet wachten om in de toekomst weer met Iconico te reizen.

Als je op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke reiservaring, aarzel dan niet om Iconico te kiezen. Ze zullen je verwachtingen overtreffen!

Review Iconico Travel
Patric & Gunther
’’

12-daagse rondreis Andalusië

Heel last minute namen wij contact op met Iconico om een reis samen te laten stellen. We hadden vage ideeën, maar zelf een rondreis samenstellen was een te grote uitdaging. Al snel werd een kennismaking gepland en konden we al onze wensen kwijt. Binnen no time kregen we een voorstel en na wat aanpassingen hebben we geboekt… en 12 dagen intens genoten! Kort maar bondig: het was moeilijk om weer weg te gaan. De goed geregelde autohuur, de uitgebreide reisbescheiden, de fantastische accommodaties en de reistips: alles droeg bij aan een heerlijke vakantie. De landelijke accommodaties vlak buiten Ronda en Granada gaven de tijd om lekker op te laden en mooie hikes te maken en de accommodaties in Sevilla en Malaga waren perfect om ook de Spaanse stadssfeer mee te krijgen. Al met al zijn wij super tevreden en komen we zeker een keer terug! We willen Ivo van harte bedanken voor de snelle en uitmuntende regeling van deze reis!

Ervaring Iconico Travel
Ben & Hanneleen
’’

11-daagse rondreis Andalusië

In één woord ‘GEWELDIG’!!
Wat hebben we genoten van onze fly and drive vakantie in Andalusie. De voorpret begon al met het persoonlijke contact met Ivo. Wat zijn onze wensen en verwachtingen? Daar werd goed naar geluisterd en op ingespeeld. En ook een latere aanpassing in het programma was geen enkel probleem. We zijn gestart in Malaga, waar we in een prachtig hotel verbleven. Daarna via een pittoreske route doorgereisd naar Ronda, waar we in een geweldige B&B bij John en Wilbert verbleven. Vervolgens richting Granada waar we in La Almunia del Valle verbleven, mijn persoonlijke ‘hemel op aarde’. En onze laatste verplaatsing was richting La Axarquia. Wederom een onvergetelijk mooie B&B bij Fred en Monique. Uit alles spreekt ‘het persoonlijke’. Ook tijdens onze reis hebben we een aantal keer contact met Ivo opgenomen en niets is hem te veel. Hij regelt alles, hij denkt mee. En alle B&B eigenaren kennen hem ook persoonlijk en spreken enthousiast over hem. Wat hebben we genoten! Dank je wel Ivo!

Beoordeling Iconico Travel
Familie Post
’’

15-daagse Rondreis Koninklijk Andalusië

Wij hebben een prachtige 15 daagse reis gemaakt door Andalusie (eind mei, begin juni 2023), gestart en geëindigd in Málaga. Via internet kwamen we bij Iconico Travel. Na een mail te hebben gestuurd reageerde Ivo snel, en maakten we een afspraak voor beeld whats-app. Zo konden we elkaar zien en spreken. Intussen had ik ook gelezen dat Iconico Travel is aangesloten bij STO Garant. Het voelde heel betrouwbaar.

Wij vertelden Ivo dat wij erg houden van rust en natuur, en van cultuur. Ivo heeft dit heel goed begrepen, want we hebben overnacht in 3 wat afgelegen hotels met mooie uitzichten. Heerlijk! We wandelden de Caminito del Rey, El Torcal de Antequera, de los Cahorros en fietsten de Via Verde. Mooie natuur! In Córdoba en Sevilla zaten we juist in het oude centrum. In die drukke steden hebben we alles te voet kunnen doen. Prachtige cultuur! Voor de reisdagen kregen we leuke tips voor onderweg.

Echt fijn is het om vantevoren al de hotels, huurauto, alle excursies, fietstoers en hammambezoek te reserveren en te betalen. De reis is zo helemaal uitgestippeld en je hoeft alleen maar te genieten! Onderweg kun je de tips uit het reismagazine lezen. De laatste dag toch ook nog een bezoek aan het strand en haven van Marbella. Het gaf een heel fijn gevoel dat we contact konden hebben met Ivo vantevoren, tijdens en na de reis. Het was een goed georganiseerde reis, geheel naar onze wensen! Dank aan Iconico Travel.

Review Iconico Travel
Jos & Diana
’’

15-daagse Natuur Rondreis Andalusië

Wij zijn blij met onze keuze voor Iconico Travel dat onze eerste rondreis door Andalusië tot in de kleinste details geregeld heeft.

Wij wilden graag met onze kinderen van 13 en 17 een reis door de natuur van het zuidelijke deel van Spanje maken.

Iconico Travel is, na een gesprek met ons over onze wensen, snel binnen 1 dag met een voorstel gekomen dat ons goed beviel.

Niet alleen dat. Iconico gaat verder dan een ander reisbureau het doet. Wij kregen een zeer uitgebreide beschrijving van de route, plaatsen en aanbevelingen van bezienswaardigheden, restaurants etc. Daarnaast bieden ze nog reserveringen voor de georganiseerde uitstapjes of toegangskaarten voor musea.

Beste Ivo en David, bedankt voor jullie service en veel succes met Iconico Travel!

Review Iconico Travel
Joan & Monika
’’

6-daagse fly & drive Málaga en La Alpujarra

Wat een heerlijke ervaring 6 dagen Andalusië in mei. Na aankomst word je al snel opgenomen in de ontspannen Spaanse sfeer. Iconico Travel regelde voor ons een huurauto. Met behulp van het reismagazine reden we richting ons B&B in Sierra Nevada. Onderweg genietend van de vele pittoreske dorpjes met de kleine straatjes. Altijd wel een verrassend steegje met een klein cafeetje. Tip: je besteld kleine maaltijden en deelt en proeft dit met elkaar. (Dit is in Spanje heel gebruikelijk, een echte aanrader!) Wij nemen de Spaanse relaxedheid graag mee naar huis en Ivo (Iconico Travel) top geregeld! Ook fijn een Nederlandse reisbegeleiding! Gracias y hasta la proxima vez.

Ervaring Iconico Travel
Siep en Wilma
’’

13-daagse Rondreis Koninklijk Andalusië

Het was een echte zorgeloze reis, omdat alles tot in de puntjes door jullie geregeld was. Zelfs tijdens de reis informeerden jullie of alles naar wens verliep. De accommodaties waren geweldig. De een nog mooier dan de ander, de uitbaters waren stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam. De steden die we bezocht hebben waren allemaal meer dan de moeite waard. Málaga, Granada, Córdoba, Ronda en Antequera. We hebben het Alhambra, de Mezquita en kathedralen bezocht, een wijnproeverij gedaan, en de fietstocht over de Via Verde was een sportieve belevnis met mooie uitzichten. De Caminito del Rey: wat een prachtige natuur en bovenal bouwkunst, hoe de loopbruggen aan de wanden bevestigd zijn. Prachtige mooie ervaring. Bij verschillende eetgelegenheden gaan eten die jullie hadden aanbevolen. Prima adressen.
We zullen zeker nog een keer gebruik maken van een door jullie georganiseerde reis. We hebben genoten!

Ervaring Iconico Travel rondreis Andalusië
Annelies & Hans
’’

21-daagse Rondreis Koninklijk Andalusië + Costa de la Luz

Wij hebben ontzettend genoten van de heel erg mooie reis door Andalusië. De accommodaties waren zonder meer goed tot super comfortabel. Met name de ligging was heerlijk, centraal in de steden en heerlijk rustig op de achteraf plekken. Deze afwisseling bood ons de gelegenheid om te genieten van de mooie cultuur als ook de prachtige natuur in Andalusië. Jullie gids bood heel veel tips voor de bewegwijzering, de activiteiten en bezienswaardigheden. Maar ook van de tips voor een hapje en drankje hebben wij dankbaar gebruik gemaakt. Geen enkele van jullie eettips is ons tegengevallen. Ook de parkeer tips waren heel handig. En verder hebben wij volop genoten van de Spaanse gastvrijheid, de heerlijke rust en natuurlijk prachtig weer (20-26 graden en heel veel zon). Hartelijk bedankt voor de prettig geregelde organisatie.

Ervaring Iconico Travel Jan en Ans
Jan en Ans
’’

Rondreis Koninklijk Andalusië

Beste Ivo en David,

We zijn net weer aangekomen op Schiphol na een ongelofelijk mooie vakantie. Wat was het prachtig, we hebben zoveel mooie dingen gezien zoals o.a. het Alhambra, de Mezquita, Ronda, het Real Alcázar en zoveel meer. Maar ook hebben we genoten van de prachtige natuur, de pueblos blancos, de fietstocht over de Via Verde en de Caminito del Rey.

We zijn jullie zo dankbaar voor de geweldige organisatie van onze reis. Alle excursies waren tot in de puntjes geregeld, de hotels die jullie voor ons hebben uitgekozen waren in één woord geweldig en het reismagazine was onze routekaart naar heerlijke restaurants en mooie plaatsen om te bezoeken.

We zijn het er beiden over eens dat we nog nooit zo´n goed georganiseerde en verzorgde reis hebben gehad terwijl we heerlijk genoten van de vrijheid om zelf onze dagen in te vullen in het prachtige Andalusië.

Reviews ervaringen Iconico Travel
Victorine en Annemiek
’’

14-daagse Rondreis Koninklijk Andalusië

We wilden graag een rondreis maken door Andalusië. Genoeg te vinden op internet maar dat was het iedere keer net niet, niet wat we zochten of veel te duur, noem maar op. Na veel zoeken op internet kwamen wij bij Iconico Travel uit. Een mailtje gestuurd en er kwam snel een reactie. Wat ik zelf heel fijn vond was het persoonlijke gesprek via whatsapp waar nog eens besproken werd wat onze wensen waren. En daar volgde een mooi voorstel uit, geheel naar onze wensen. In Málaga aangekomen de auto opgehaald, ook goed geregeld, en op naar Granada.
Wat een prachtige reis, Granada en van daaruit door naar Córdoba, Sevilla en Ronda en terug naar Málaga voor een strandvakantie.

De hotels waren stuk voor stuk mooi en comfortabel met heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Het Las Casas de la Judería in Córdoba een plaatje, klein, knusse hoekjes en centraal gelegen. En in Ronda de Cortijo las Piletas, midden in de natuur, prachtig uitzicht, een rustpunt na de grote steden. En toch maar 10 minuten met de auto van Ronda vandaan.

Aan het persoonlijke travel magazine hebben we veel plezier beleefd. Met parkeerplaats zoeken tot eten en uitgaan, leuke tips die we regelmatig gevolgd hebben.

Alles bij elkaar een prachtige vakantie waar we lang van zullen nagenieten en een service van Ivo en Iconico Travel die top is. We zullen in de toekomst zeker weer graag gebruik maken van jullie kennis en service. Veel succes verder met Iconico Travel!

Reviews ervaringen Iconico Travel
Helly & Tama
’’

Rondreis Andalusië

We hebben Iconico Travel in de hand genomen om ons een afwisselende reis te adviseren in Andalusië. Ondanks de korte voorbereiding zijn ze daar voortreffelijk in geslaagd.

We zijn onze reis gestart in Ronda en hebben enorm genoten van het kleinschalige hotel Alavera de los Banos. De authentieke uitstraling, de ligging en de persoonlijke touch waren fantastisch. Vanuit hier was het makkelijk om de stad en omgeving van Ronda te ontdekken. Via de prachtige route van de witte dorpen zijn we naar ons tweede hotel Sindhura gereden. Wederom een fantastische locatie met een prachtig zwembad en een fenomenaal uitzicht op de zee. Zelden hebben we van zo’n mooie zonsondergang genoten. Vanuit hier hebben we uitstapjes gedaan naar Cadiz en de mooie stranden van Zahara de los Atunes. De vele restaurants van het naastgelegen sfeervolle Vejer de la Frontera is een echte aanrader. Met een dolfijnen tocht in Tarifa als tussenstop gingen we onderweg naar ons volgende adres, B&B Lagabella. Weer een totaal andere omgeving in de bergen waar we warm werden verwelkomd door de Nederlandse eigenaren. Wat een ligging en uitzicht hadden we hier, met als kers op de taart een jacuzzi onder een sterrenhemel.

Op weg naar de laatste accommodatie hebben we een bezoekje gebracht aan Alhambra (Granada). Vanwege de warmte hebben we ons bezoek beperkt tot de prachtige tuinen, maar dat smaakt naar meer voor een volgende keer. Eindbestemming was Guadix waar we overnachtten in een bijzondere grotwoning. We hebben genoten van het Western achtige landschap van Guadix met uitzicht op de Sierra Nevada. We hebben de vakantie op een waardige manier afgesloten met een ballonvaart over het gebied. Een indrukwekkende en fantastische beleving vanaf het moment dat de ballonnen werden klaargemaakt voor vertrek tot aan de veilige landing.

Al met al hebben we 2 geweldige weken gehad waarbij we heerlijk hebben genoten van het weer, het landschap, het heerlijke eten en de mooie locaties. De keuze om Iconico te betrekken bij het advies en de organisatie is zeer waardevol geweest. Niet in de laatste plaats vanwege het prachtige én handige reismagazine waaruit we dagelijks onze keuzes maakten wat te gaan doen. Echt een unieke aanpak!

Reviews ervaringen Iconico Travel
Boris, Martine, Hidde & Fiene
’’

Rondreis Koninklijk Andalusië + La Axarquía

Wij zijn weer thuis. Graag willen wij je bedanken voor het organiseren van onze reis. We hebben het fantastisch gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld en wat een geweldige accommodaties! Vooral de accommodaties in Granada, Córdoba, Ronda en La Axarquía sprongen er qua gastvrijheid en vriendelijkheid voor ons uit. Wij vonden het ook heel prettig dat alle excursies al geregeld en betaald waren. Alles wat we gedaan hebben was ook erg leuk en prima geregeld. Als laatste ook dank voor het mooie reismagazine. We hebben hier veel aan gehad en veel plezier aan beleefd. Hiermee weten jullie je echt te onderscheiden! Wij zullen jullie organisatie zeker aanbevelen.
Reviews ervaringen Iconico Travel
Hans & Petra
’’

10-daagse rondreis Andalusië

Het team van Iconico Travel heeft ervoor gezorgd dat we een onbezorgde, op maat georganiseerde, maar vooral heerlijk ontspannende vakantie beleefd hebben in het prachtige Andalusië. Na een paar persoonlijke contacten hadden ze duidelijk goed begrepen wat wij verwachten. We reisden vanuit Eindhoven naar Malaga om dezelfde dag door te reizen naar Ronda waar we drie dagen verbleven bij Wilbert en John, een soort Bed & Breakfast op een unieke locatie bovenop een heuvel in Arriate. Hun persoonlijke ontvangst en kennis van de omgeving en hun hartelijkheid zorgde voor drie aangename dagen waarbij wij vooral Ronda en omgeving hebben verkend. Zij zorgden voor goede ideeën als we die al niet konden vinden in de zeer goed gedocumenteerde reisgids van Iconico Travel. Een minpuntje zou kunnen zijn dat er geen airconditioning is in de kamer, maar zelfs tijdens de hittegolf die er heerste toen wij er waren, bleef de hitte redelijk goed uit de kamers, die bovendien een adembenemend uitzicht hadden. Sevilla was onze volgende bestemming, drie dagen in temperaturen boven 38°… Gelukkig was het mooie Soho boutique hotel wel voorzien van airco, handig voor een goede nachtrust. Sevilla is een prachtige stad, met veel cultuur, architectuur, natuur, lekker eten,… opnieuw goed gedocumenteerd in de reisgids van Iconico. De reis naar Sevilla was op zich al een belevenis doorheen de bergen van Andalusië, langs prachtige dorpjes waarbij we zeker Grazalema moeten vermelden, fantastisch! Ook tijdens onze laatste trip vanuit Sevilla terug naar Málaga hebben we van de gelegenheid gebruikt gemaakt om maximaal van de natuur en het landschap van Andalusië te genieten. Zo ontdekten we een natuurreservaat voor flamingo’s en andere watervogels in Fuente de Piedra, mooi! Ook Málaga heeft onmiskenbare troeven, de kathedraal en de (vroegere) minaret, het museum van Picasso, het Gibralfaro en Alcazaba, de stad zelf en natuurlijk het strand en de Middellandse Zee. Deze laatste heeft ons toch een dag welgekomen rust geboden. Andalusië is zoals verwacht een aanrader dankzij de combinatie van oude en diverse culturen, het landschap en de natuur, het lekkere eten en het klimaat. We hebben er zeer van genoten en keren er nog terug. Het team van Iconico Travel zullen we dan zeker opnieuw contacteren omdat ze ervoor gezorgd hebben dat wij alvast een zorgeloze vakantie gehad hebben.

Peter & Milly
’’

Rondreis Koninklijk Andalusië

Rondreis koningssteden Andalusië…hoe gaan we dat aanpakken? Zoekend op internet komen we bij Iconico travel uit. Binnen een paar dagen hebben we al een zeer prettig persoonlijk gesprek met Ivo. We zijn altijd op zoek om buiten de gebaande paden te gaan om zo iets nieuws te ontdekken en we voelen dat dat bij hem kon! Een prachtig reisvoorstel kregen we, waarbij onze wensen volledig in opgenomen waren en aangevuld door Ivo met nog meer tips en ideeën. Wat was het een prachtige persoonlijke reis! Echt boven onze verwachtingen. Idyllische plekken om te overnachten en overal was aan gedacht en voor gezorgd qua excursies. We hoefden alleen maar te genieten. Op de achtergrond bleef Ivo ook bereikbaar via de app en dat voelde erg fijn. Iconico, onwijs bedankt!

Reviews ervaringen Iconico Travel
Martijn en Laetitia Thielen-Huis
’’

Reis langs Costa de la Luz en Antequera

Andalusië werd onze vakantie bestemming en wat was het er mooi!! Na iedere bocht een nieuw schilderij. Wat hebben wij genoten, de natuur, de mooie wandelingen, het er met elkaar zijn, de prachtige witte dorpjes en de geweldige B&B´s die voor ons geboekt waren door Iconico Travel!! Het was perfect Ivo en David, dankzij jullie inzet nog meer genoten!! Bedankt en heel veel succes!!

Reviews ervaringen Iconico Travel
Jetty
’’

Reis langs Costa de la Luz en Antequera

Iconico Travel, jong reisbureau, dat een uitgebreid, prachtig verzorgd digitaal magazine aanbiedt met op maat te maken reizen.
Nadat er door Ivo en David goed was geluisterd naar ons verlanglijstje, een mix van gastronomie, ontspanning, natuur en cultuur, kregen we al vlot een aantrekkelijk reisvoorstel toegestuurd. Ons eerste fantastisch gelegen verblijf lag nabij het schilderachtige Vejer de la Frontera aan de Costa de la Luz. De eigenaars Alejandro en Ana waren zeer vriendelijk en behulpzaam, de kamers keurig, het mediterrane eten overheerlijk en bovendien was de accommodatie een ideale uitvalsbasis voor o.a. een trip naar de zandduinen van Tarifa, het strand en de historische stad Sevilla. Het tweede deel van onze reis reden we door het bergland van de Sierra de Grazalema. Hier trok het glooiende landschap met zijn verschillende kleurschakeringen aan ons voorbij, adembenemend. Onderweg hebben we enkele authentieke pueblos blancos bezocht om uiteindelijk aan te komen in de luxe B&B nabij Villanueva de la Concepción met het Torcal gebergte in de achtertuin! Natuurlijk werd er gewandeld door dit prachtige natuurgebied. De durfals onder ons waagden zich ook aan de Caminito del Rey waar je over een smal pad boven een kloof loopt. Fruitboer Juan liet ons kennis maken met voor ons nog onbekende fruitsoorten en liet ons proeven van overheerlijk zongerijpt fruit. De reis werd afgesloten in het bruisende Málaga. Hier hebben we nog lekkere tapas gegeten en een drankje gedaan op een panoramaterras. Gracias Ivo en David voor de perfecte organisatie, van begin tot eind!
Ervaringen reizen Andalusië
Aggie
’’

12-daagse reis Costa de la Luz en Antequera

De reis boeken bij Iconico Travel is een aanrader. 

We hebben een prachtige tijd gehad in Andalusië dankzij het enthousiaste meedenken en de persoonlijke service en adviezen van Ivo en David. Zij brachten ons in de eerste week in Costa de la Luz, waar we verbleven in een droom van een B&B. Zeer goed verzorgd, zeer vriendelijke mensen en een prachtige locatie. Met de huurauto hebben we mooi getoerd en we hebben ook wandelingen gemaakt uit de reisgids. De tweede helft van de vakantie logeerden we in de prachtige B&B Posada Del Torcal, bij Veerle en Jurgen. Een schitterend uitzicht over het dal en op El Torcal. De gastvrije eigenaars zorgden voor een zeer aangenaam verblijf. Het ontbijt was verrukkelijk en de diners ook. Een aanrader (ook van Iconico Travel) is de wandeling Caminito del Rey, spectaculair langs de wand in een kloof. De wandeling naar de start duurt wel iets langer dan 10 minuten, maar het was er ook zo mooi. Iconico Travel brengt je naar het leven van de locals in Andalusië, een zeer vriendelijk volk. We hebben genoten! Dank jullie wel heren! 

Reviews ervaringen Iconico Travel
Anita
’’

20-daagse rondreis Andalusië

Een actieve én ontspannen vakantie

Met Iconico Travel wordt reizen door Andalusië een feest. Ivo en David zorgen ervoor dat alles vooraf perfect geregeld is: tickets, auto, superleuke en afwisselende accommodaties, culturele (Mezquita in Córdoba) en actieve activiteiten (fietsen over de Via Verde de la Sierra). Bovendien krijg je als extra hun zeer gedetailleerde en actuele elektronische reisgids die bomvol tips staat met o.a. de beste rooftop bars, tapas en andere restaurants. Ook bijzondere wijken en leuke bezienswaardigheden buiten de bekende toeristische gebieden vind je hierin alsook de mooiste witte dorpen. Doordat zij de hotels en B&B persoonlijk kennen, voelden wij ons telkens weer gewaardeerde gasten,
die allerhartelijkst werden ontvangen. Voor ons begon een ontspannen vakantie bij Iconico Travel;
zeker de volgende keer weer!

Peter & Isabella
’’

Rondreis Koninklijk Andalusië

Ivo, we hebben een geweldige reis gehad door Andalusië, mede dankzij jouw bemiddeling. Alles bij de locaties was perfect geregeld. Reisafstand naar de verschillende locaties was prima te doen. De locatie in Granada was echt perfect. Leuke eigenaren, prima personeel, mooie kamers en gelegen in een mooie natuurlijke omgeving. Het hotel in Sevilla was top. Geweldige kamers, schoon en zeer vriendelijk personeel. Echt een aanrader. Malaga was ook weer geweldig. Prima kamers, schoon en compleet. Leuke bereidwillige eigenaren en een geweldig ontbijt. Zeker een B&B om nog een keer te bezoeken. Nogmaals dank voor je bemiddeling en wellicht tot ziens.
Reviews ervaringen Iconico Travel
Nico, Abelien, Eddy en Evelien
’’

City(out)break Málaga en La Alpujarra

Afgelopen zomer heb ik via Iconico Travel een prachtige city-outbreak geboekt, waarbij ik een bezoek aan Málaga heb gecombineerd met een rondreis door het Sierra Nevada gebergte (in de streek La Alpujarra). Door tips van Ivo heb ik alle hoogtepunten van Málaga in slechts anderhalve dag kunnen bekijken (o.a. het Alcazaba, leuke bodega’s en de botanische tuinen). Hoogtepunt van de reis was echter het bezoek aan Capileira en Trevélez in het Sierra Nevada gebergte. Onderweg kom je namelijk allerlei historische witte dorpen en vergezichten tegen. In Capileira heb ik overnacht in het fraaie Hotel Finca Los Llanos. Dit hotel heeft een mooi buitenzwembad met een fantastisch uitzicht over het gebergte, tot 19:00 uur was de temperatuur prima, hierna ging de zon onder en koelde het heel erg snel af op grote hoogte. Deze reis is zeker een aanrader!

Jesse
’’

Rondreis Málaga, La Axarquía, Ronda, Antequera

Via Iconico Travel hebben wij Andalusië op een mooie manier weten te ontdekken. Op aanraden van hun hebben wij tijdens onze reis de fietsroute langs de Via Verde, de oude spoorlijn, gedaan. We fietsten door een prachtige vallei en kwamen vele tunneltjes tegen en hebben heerlijk geluncht bij een van de stations die is omgebouwd tot restaurant. De fietshuur was keurig geregeld. Ook bezochten wij de ecologische wijnboer in de buurt van El Torcal. Via een kronkelend pad kwamen we op een adembenemende plek tegen de bergflanken waar Javier ons al stond op te wachten. Na een enthousiaste rondleiding kregen we tot slot een overheerlijke rosé. In één woord fantastisch. Ook hebben we fruitboerin Rita in La Axarquía bezocht en een uitgestippelde route daar door het binnenland gereden. We reden door valleien met vele mangobomen, geweldig! Door de lokale tips van Ivo en David hebben wij de regio echt beter leren kennen. Bedankt jongens!

Bert & Lianne
’’

Rondreis Málaga, La Axarquía en Antequera

De excursies die ik heb gedaan via Iconico Travel kan ik zeker aanbevelen. Alles was erg goed geregeld en op deze manier heb ik op een leuke manier kennis kunnen maken met het lokale leven van Andalusië. Een van de excursies was een bezoek aan een traditioneel familiebedrijf die olijfolie produceren, echt super leuk en in een fantastische omgeving. Houd je camera maar stand-by, want omgeving is echt Instagram proof. Ook een excursie naar de fruitboerderij is erg de moeite waard. De eigenaar geeft op een super leuke en humoristische manier een rondleiding door zijn fruitgaard en je krijgt de mogelijkheid om verschillende soorten fruit uit de omgeving te proeven. Zelf heb ik op advies van Iconico Travel een fietstocht in Málaga gedaan, langs de kust en vissersdorpjes. Dit is echt de moeite waard als je in Málaga bent, op deze manier echt de stad op een leuke, actieve manier leren kennen. De B&B´s die Iconico aanbiedt, zijn geweldig. Erg sfeervol en comfortabel. Ontzettend vriendelijke en behulpzame eigenaren, die ook veel weten te vertellen over de omgeving, waardoor ik weer een hele andere authentieke kant van Andalusië heb gezien.

Bezoek fruitboerderij Andalusië
Angela de Lange