ervaringen

’’

Rondreis Andalusië

Een actieve én ontspannen vakantie

Met Iconico Travel wordt reizen door Andalusië een feest. Ivo en David zorgen ervoor dat alles vooraf perfect geregeld is: tickets, auto, superleuke en afwisselende accommodaties, culturele (Mezquita in Córdoba) en actieve activiteiten (fietsen over de Via Verde de la Sierra). Bovendien krijg je als extra hun zeer gedetailleerde en actuele elektronische reisgids die bomvol tips staat met o.a. de beste rooftop bars, tapas en andere restaurants. Ook bijzondere wijken en leuke bezienswaardigheden buiten de bekende toeristische gebieden vind je hierin alsook de mooiste witte dorpen. Doordat zij de hotels en B&B persoonlijk kennen, voelden wij ons telkens weer gewaardeerde gasten,
die allerhartelijkst werden ontvangen. Voor ons begon een ontspannen vakantie bij Iconico Travel;
zeker de volgende keer weer!

Peter & Isabella
’’

Rondreis Koninklijk Andalusië

Ivo, we hebben een geweldige reis gehad door Andalusië, mede dankzij jou bemiddeling. Alles bij de locaties was perfect geregeld. Reisafstand naar de verschillende locaties was prima te doen. De locatie in Granada was echt perfect. Leuke eigenaren, prima personeel, mooie kamers en gelegen in een mooie natuurlijke omgeving. Het hotel in Sevilla was top. Geweldige kamers, schoon en zeer vriendelijk personeel. Echt een aanrader. Malaga was ook weer geweldig. Prima kamers, schoon en compleet. Leuke bereidwillige eigenaren en een geweldig ontbijt. Zeker een B&B om nog een keer te bezoeken. Nogmaals dank voor je bemiddeling en wellicht tot ziens.
Nico, Abelien, Eddy en Evelien
’’

City(out)break Málaga en La Alpujarra

Afgelopen zomer heb ik via Iconico Travel een prachtige city-outbreak geboekt, waarbij ik een bezoek aan Málaga heb gecombineerd met een rondreis door het Sierra Nevada gebergte (in de streek La Alpujarra). Door tips van Ivo heb ik alle hoogtepunten van Málaga in slechts anderhalve dag kunnen bekijken (o.a. het Alcazaba, leuke bodega’s en de botanische tuinen). Hoogtepunt van de reis was echter het bezoek aan Capileira en Trevélez in het Sierra Nevada gebergte. Onderweg kom je namelijk allerlei historische witte dorpen en vergezichten tegen. In Capileira heb ik overnacht in het fraaie Hotel Finca Los Llanos. Dit hotel heeft een mooi buitenzwembad met een fantastisch uitzicht over het gebergte, tot 19:00 uur was de temperatuur prima, hierna ging de zon onder en koelde het heel erg snel af op grote hoogte. Deze reis is zeker een aanrader!

Jesse
’’

Rondreis Málaga, La Axarquía, Ronda, Antequera

Via Iconico Travel hebben wij Andalusië op een mooie manier weten te ontdekken. Op aanraden van hun hebben wij tijdens onze reis de fietsroute langs de Via Verde, de oude spoorlijn, gedaan. We fietsten door een prachtige vallei en kwamen vele tunneltjes tegen en hebben heerlijk geluncht bij een van de stations die is omgebouwd tot restaurant. De fietshuur was keurig geregeld. Ook bezochten wij de ecologische wijnboer in de buurt van El Torcal. Via een kronkelend pad kwamen we op een adembenemende plek tegen de bergflanken waar Javier ons al stond op te wachten. Na een enthousiaste rondleiding kregen we tot slot een overheerlijke rosé. In één woord fantastisch. Ook hebben we fruitboerin Rita in La Axarquía bezocht en een uitgestippelde route daar door het binnenland gereden. We reden door valleien met vele mangobomen, geweldig! Door de lokale tips van Ivo en David hebben wij de regio echt beter leren kennen. Bedankt jongens!

Bert & Lianne
’’

Rondreis Málaga, La Axarquía en Antequera

De excursies die ik heb gedaan via Iconico Travel kan ik zeker aanbevelen. Alles was erg goed geregeld en op deze manier heb ik op een leuke manier kennis kunnen maken met het lokale leven van Andalusië. Een van de excursies was een bezoek aan een traditioneel familiebedrijf die olijfolie produceren, echt super leuk en in een fantastische omgeving. Houd je camera maar stand-by, want omgeving is echt Instagram proof. Ook een excursie naar de fruitboerderij is erg de moeite waard. De eigenaar geeft op een super leuke en humoristische manier een rondleiding door zijn fruitgaard en je krijgt de mogelijkheid om verschillende soorten fruit uit de omgeving te proeven. Zelf heb ik op advies van Iconico Travel een fietstocht in Málaga gedaan, langs de kust en vissersdorpjes. Dit is echt de moeite waard als je in Málaga bent, op deze manier echt de stad op een leuke, actieve manier leren kennen. De B&B´s die Iconico aanbiedt, zijn geweldig. Erg sfeervol en comfortabel. Ontzettend vriendelijke en behulpzame eigenaren, die ook veel weten te vertellen over de omgeving, waardoor ik weer een hele andere authentieke kant van Andalusië heb gezien.

Bezoek fruitboerderij Andalusië
Angela de Lange
Menu