over ons

Ivo David Iconico Travel reizen Andalusië

Enkele jaren geleden streek ik, Ivo, neer in het zuiden van Spanje voor werkzaamheden in de toeristische sector. Nadat ik mijn vriend David hier had leren kennen, besloot ik om te blijven en sindsdien wonen wij met veel plezier samen in het schitterende Andalusië. Een regio die zich kenmerkt door uitgestrekte en gevarieerde landschappen. Waar gastronomie, culturele rijkdom en kwaliteit van leven met hoofdletters geschreven kunnen worden. 

Zelf wonen we aan de beroemde en druk bezochte Costa del Sol. Als lokale Andalusië specialist is het echter onze bedoeling je kennis te laten maken met het pure Andalusië, weg van de massa, dat te vinden is in charmante witte dorpen en op het platteland tussen de lokale bevolking. Wil je toch wat meer reuring, maak dan een rondreis langs de historische Koningssteden Málaga, Granada, Córdoba en Sevilla. Doordat wij de regio op ons duimpje kennen, kunnen wij je tot in detail tips en adviezen geven die je reis nog iconischer maken. We wijzen je op ons digitaal reismagazine vol met leuke tips en achtergrondinformatie!

Reismagazine

Een inkijkje krijgen in ons reismagazine vol tips, routes en achtergrondverhalen? Vraag nu gratis een preview versie aan en laat jezelf inspireren!

iconico reismagazine

Bewuster genieten

Iconico Travel staat voor een manier van reizen die dieper ingaat op de bestemming en bewuster laat genieten. Onze reizen zijn uitermate geschikt voor mensen die op een comfortabele en individuele manier de bestemming willen ontdekken. Door de massa te vermijden en ter plekke echt iets mee te krijgen van tradities, cultuur en gastronomie van de lokale bevolking. En naast de omgeving beter leren kennen, is voldoende ontspanning daar ook zeer zeker een belangrijk onderdeel van. Want bewust genieten doe je pas echt als je naast bijzondere indrukken ook de tijd krijgt om alles op je in te laten werken.

Meer weten?

Ben je op zoek naar de ideale mix van inspiratie en ontspanning, stad en platteland, cultuur en natuur? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we hoe wij jou een iconische reis mogen bezorgen. Hasta luego!