Romantische stedentrip Sevilla

Sevilla, de stad van tapasbars, gezelligheid, flamenco, cultuur en historie. De ideale bestemming voor een ontspannende en inspirerende stedentrip met je geliefde, vrienden of familie.
1
Dagen
1
Locaties

Programma

Je stedentrip Sevilla begint in het grootste historische centrum van Andalusië, een ware culturele parel. De skyline wordt gedomineerd door de indrukwekkende kathedraal waar naast koningen ook Cristoffel Columbus zijn laatste rustplaats heeft gekregen. De aangrenzende Giralda-toren en het verderop gelegen Metropol Parasol, het grootste houten bouwwerk ter wereld, ontvouwen bovendien een stadspanorama dat je niet wilt missen. Net als het Real Alcázar, één van de onderkomens van de koninklijke familie dat met zijn schitterende paleistuinen en passages een lust voor het oog is.

Tijdens zomerse dagen is het heerlijk flaneren langs de rivier in de volksbuurt Triana. Daarnaast kun je verkoeling zoeken in het mooie stadspark María Luisa met het beroemde Plaza de España als fotogeniek middelpunt.
´s Avonds komt de stad echt tot leven wanneer het op de terrassen en in de tapasbars gezellig druk wordt. De kers op de taart is een afsluitend drankje in één van de rooftopbars met uitzicht op de verlichte Giralda-toren, romantischer kan bijna niet.

Bouwstenen in Sevilla

Accommodatie in Sevilla

Je verblijft in een boutique hotel aan de rand van het centrum, op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel bij de familie die dit pand met koninklijke uitstraling al eeuwenlang in bezit heeft. Hier vind je werkelijk een oase van rust.

Deze reis is inclusief:

Garantieregeling

Vlucht en bagage

Kleinschalige accommodaties (+ ontbijt)

Persoonlijke service voor en tijdens de reis

Uitgebreid reismagazine met lokale tips

CO2 compensatie

Reisvoorstel ontvangen?

Vraag gerust een vrijblijvend voorstel op maat aan. Aan de hand van je wensen, reisperiode en beschikbaarheid sturen wij een aantrekkelijk reisvoorstel met passende prijsopgave. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en maak je altijd de iconische reis die bij je past qua budget.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

bekijk ook